Ballast slapen al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres.
Bel ons direct: 0318-61 00 91

Matrassen

Kom na het kijken op de site gerust eens een kijkje nemen bij ons in de showroom. We kunnen dan samen de verschillende matrassen vergelijken, en een keuze maken die past bij U en uw persoonlijke voorkeuren.

Lees op de volgende pagina’s vast wat de verschillen zijn tussen de diverse matrassen. Een goede matras is de matras die bij U past, het hangt af van diverse individuele factoren, uw gewicht, uw lengte, eventuele fysieke ongemakken of gebreken, overmatig transpireren, nek en/ of rug klachten.

De meeste matrassen zijn geschikt voor toepassing op zowel lattenbodems, spiralen als op boxsprings. Alle matrassen zijn voorzien van een afneembare zeer comfortabele, wasbare dubbeldoeks hoes. De matrassen zijn in diverse hardheden en uitvoeringen leverbaar, zodat we voor iedereen een passende matras in de collectie hebben. Alle door Ballast Slapen aangeboden matrassen zijn geselecteerd om hun kwaliteit. De verschillende onderdelen zijn met de grootste zorg gekozen en vormen samen een hoogwaardig product. De fabricage wordt met deskundigheid verzorgd. Ballast Slapen gebruikt materialen en productiewijzen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. De meeste gebruikte materialen bieden geen voedingsbodem voor microben en huisstofmijt. De bekledingen zijn stofdicht en ademend wat allergische reacties sterk vermindert.

Naast polyether en koudschuim matrassen met een mono zone kern en een afritsbare hoes hebben we ook koudschuim, pocketvering en traagschuim matrassen met een 5 of 7 zone indeling en een afritsbare bekleding. Deze zijn verdeeld over twee lijnen.

De Silverline matrassen hebben allen een afritsbare wasbare bekleding. U heeft de keuze uit verschillende soorten en hardheden en deze matrassen zijn allemaal even hoog, zodat u en uw partner verschillende hardheden of typen matrassen naast elkaar kunnen leggen zonder hoogteverschil. De Platinumline is de meest luxe uitvoering. U heeft de keuze uit twee bekledingen binnen deze lijn. De matrassen zijn dikker, hebben luxere afdeklagen en hebben een luxer interieur. Ook binnen deze lijn zijn alle matrassen gelijk in hoogte. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en kunnen u er alles over vertellen. Nederlandse kwaliteit, nuchtere prijs.

U kunt kiezen uit de volgende categorieën
Volschuim matrassen

Bekijk de volschuim matrassen

Pocketveer matrassen

Bekijk de pocketveer matrassen

Kinder matrassen

Bekijk de kinder matrassen

Top matrassen

Bekijk de top matrassen