Ondervachten

Home  Producten  Ondervachten

Onderdekens zijn dekens die op het matras gelegd worden. Ze zorgen voor een droog en warm klimaat gedurende de hele nacht. Vooral wol heeft unieke eigenschappen. Door de natuurlijke vochtregulatie van wol en het vasthouden en doorgeven van de warmte blijven uw spieren warm. In tegenstelling tot een elektrische deken blijft een wollen onderdeken de hele nacht werken. Ideaal voor mensen met reuma en spierklachten. Katoen is antiallergisch en wasbaar tot 60°C.

100% Texelse Wollen onderdeken

Een zuiver Texelse scheerwollen onderdeken zorgt voor een constante temperatuur gedurende de hele nacht. Door het vochtregulerende vermogen van natuurlijke wol zorgt de onderdeken voor een droog klimaat. Het houdt uw spieren warm en soepel. Uw matras zal door de onderdeken ook iets soepeler aanvoelen. Het is comfortabeler dan een elektrische deken, omdat een wollen onderdeken de gehéle nacht werkt. Vulling: 100% Zuiver Texelse scheerwol. Tijk: bovenzijde is 100% zuiver soepel lamswol 500 gram/m², onderzijde is 100% katoentricot in blokken doorgestikt. Antiallergisch: Nee. Wasbaar: Nee. Levensduur: ± 8-10 jaar. Vulgewicht: 500 gram/m².

100% Katoenen onderdeken

Een 100% katoenen onderdeken zorgt evenals een wollen onderdeken voor een constante temperatuur. Het grote voordeel van een katoenen onderdeken is dat het wasbaar en antiallergisch is. Het is wasbaar tot 95°C (advies tot 60°C), meer dan voldoende tegen huisstofmijt. Ideaal voor mensen met een allergie en voor mensen die veel transpireren. Vulling: 100% Katoen. Tijk: 100% Katoen in blokken doorgestikt. Antiallergisch: Ja. Wasbaar: Ja, tot 95°C advies tot 60°C. Levensduur: ± 8-10 jaar. Vulgewicht: 300 gram/m².