Boxsprings

Home  Producten  Boxsprings

Een goede nachtrust op een goed fundament.

Boxspring 20

Boxspring 20 in een vaste uitvoering: De basis is gemaakt van een houten frame met daarop een 4-slags bonnellveren kern met een draaddikte van 2,2 mm. De kern bevat 110 veren/m². Voor de toe te passen buitenstof is te kiezen uit een groot aantal verschillende stoffen, geweven stoffen en skai, diverse kleuren en diverse structuren zorgen ervoor dat u een boxspring geheel naar uw eigen keuze samen kan stellen. Voor de bovenkant van de boxspring (de spiegel) gebruiken we een ventilerend dubbeldoek. Box 20 vlak: Te combineren met alle hoofdborden. Box 20 vlak: Te combineren met alle voetborden. Box 20 vlak: Alle matrassen uit de Silver line en de Platinum line zijn te leveren in dezelfde stof als de boxsprings. Box 20 vlak: Alle toebehoren kunnen geleverd worden in dezelfde stof als de boxsprings.

Boxspring 20 elektrisch verstelbaar

De basis is gemaakt van een stalen frame. We maken gebruik van een duo-motor met afstandsbediening, zodat hoofd-en voeteneinde separaat kunnen worden bediend. De bodem is van MDF met daar op een 4-slages bonnellveren kern, met een draaddikte van 2,2 mm, de kern bevat 110 veren/m². Voor de toe te passen buitenstof is te kiezen uit een groot aantal verschillende stoffen, geweven stoffen en skai in diverse kleuren en in diverse structuren zodat u geheel naar eigen wens uw boxspring kan samenstellen. Voor de bovenkant van de boxspring (de spiegel) gebruiken we een ventilerend dubbeldoek. Box 20 electro : Te combineren met alle hoofdborden. Box 20 electro: Te combineren met alle voetborden. Box 20 electro: Alle matrassen uit de Silver line en de Platinum line zijn te leveren in dezelfde stof als de boxsprings. Box 20 electro: Alle toebehoren kunnen geleverd worden in dezelfde stof als de boxsprings.

Boxspring 30

Boxspring 30 in een vaste uitvoering: De basis is gemaakt van een houten frame met daarop een 4-slags bonnellveren kern met een draaddikte van 2,2 mm. De kern bevat 110 veren/m². Voor de toe te passen buitenstof is te kiezen uit een groot aantal verschillende stoffen, geweven stoffen en skai, diverse kleuren en diverse structuren zorgen ervoor dat u een boxspring geheel naar uw eigen wens kan samenstellen. Voor de bovenkant van de boxspring (de spiegel) gebruiken we een ventilerend dubbeldoek. Box 30 vlak: Te combineren met alle hoofdborden. Box 30 vlak: Te combineren met alle voetborden. Box 30 vlak: Alle matrassen uit de Silver line en de Platinum line zijn te leveren in dezelfde stof als de boxsprings. Box 30 vlak: Alle toebehoren kunnen geleverd worden in dezelfde stof als de boxsprings. Box 30 is niet leverbaar in een verstelbare uitvoering.

Uitvoeringen

Uitvoering Picasso:

Uitvoering Da Vinci:

Uitvoering Da Vinci:

Uitvoering Monet: